вторник, 22 април 2014 г.

13 Съвета за блестяща кожа с помощта на растения




Тези съвети за блестяща кожа са с продукти, които можете да откриете в кухнята си!

Първи съвет. За да придадете блясък на лицето си вземете няколко зърна грозде и разтрийте кожата с тях.


Втори съвет. Сместа на сок от краставица, глицерин и розова вода е много ефикасна. Използвайте я преди излагане на слънце и след това.

Трети съвет. Смесването на мед и сметана е великолепен начин да запазите кожата си мека и блестяща.

Четвърти съвет. Вземете малко прясно мляко, прибавете щипка сол и сок от лайм, тази смес почиства и отпушва порите.
Пети съвет. Доматеният сок смесен със сок от лимон прави кожата нежна и блестяща.


Шести съвет. Направете крем като използвате куркума на прах, пшенично брашно и сусамово масло. Нанесете сместа върху лицето си за отстраняване на нежеланото окосмяване.

Седми съвет. Сок от зеле, смесен с малко мед и нанесен върху лицето предпазва от поява на бръчки.
Осми съвет. Нанасянето на морковен сок директно върху лицето е чудесен начин за придаване на блясък на кожата.

Девети съвет. Направете смес от 3 части мед и една част канела на прах. Тази комбинация премахва луничките и намалява белезите.
Десети съвет. Смесете малко фъстъчено масло с пресен сок от лайм и нанесете върху лицето за предпазване от лунички и черни точки.

Единадесети съвет. Нанасянето на сок от алое върху засегнатите зони спомага за намаляване на пигментационните петна.

Дванадесети съвет. Сместа от топено масло и глицерин е страхотен домашно приготвен овлажнител за кожата.
Тринадесети съвет. Смесете кайсии и кисело мляко до получаване на гладка смес. Комбинацията подобрява вида на кожата и й придава свежест.




Освен това ви препоръчваме продуктите с грижа за кожата на Dermalogica
http://bg.strawberrynet.com/skincare/dermalogica/




http://bg.strawberrynet.com/skincare/laura-mercier/

и Sisley

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sisley/
Открийте още продукти с грижа за кожата на най-добра цена тук:


http://bg.strawberrynet.com/main.aspx


Няма коментари:

Публикуване на коментар