вторник, 18 август 2015 г.

Thalgo - козметика от дълбините на морето

Здравейте, приятели!

Нека ви представя Thalgo - марката създадена през 1968 г., един от световноизвестните лидери в козметиката, предлагащ Spa продукти със съставки от дълбините на морето.


http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/

THALGO предлага продукти с грижа за кожата с невероятни качества за максимална ефикасност. Съчетаването на терапевтични продукти с грижа у дома повишава действието им, но какво да правим със сериозните проблеми като стареене, суха кожа и отпуснатост? Подхранващата серия на THALGO предлага продукти с невероятно действие.

THALGO представя пълна гама с продукти с грижа за кожата за всички индивидуални потребности като: хидратация, оформяне на контура, действие против стареене, ребалансиране, чувствителна кожа и пигментация. Марката е носител на много награди за продуктите си с грижа против стареене и лифтинг ефект. Серията продукти Terre & Mer на THALGO е с двоен сертификат за органична и екологична грижа.


http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/

Нека да видим част от невероятната колекция с продукти на бранда :)

BB Крем за Перфектно Сияние със SPF 15

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/bb-cream-perfect-glow-spf-15--/176579/#DETAIL

 

Мултифункционален ВВ крем. С лека, прахообразна текстура на емулсия попиваща бързо в кожата. Контролира несъвършенствата, повишава хидратацията и коригира цвета на кожата. Повишава сиянието на кожата с отразяващи светлината призми. Осигурява равномерно, деликатно покритие. Защитава кожата срещу вредните UV лъчи със SPF 15. Създава нежен, гладък и безупречен тен
 
 

Source Marine Hydra-Marine 24Ч Крем

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/source-marine-hydra-marine-24h/174129/#DETAIL

 

 

Интензивен изсветляващ и съживяващ овлажнител за лице. С богата, копринено нежна, деликатно ароматизирана текстура. Съдържа Hydra-diffusine улесняващ разпространението на дермална вода в слоевете на епидермиса. С Hyalurophyline създаващ резерв от вода чрез синтез на епидермална хиалуронова киселина. Със Sève Bleue от океана за изпълване епидермиса със съживяваща вода богата на минерали. С Lumisource за насърчаване естествения процес на детоксикация на клетките. Разкрива по-нежен,свеж,блестящ,матов тен. Идеален за нормална към суха кожа
 
 
 

Thalgodermyl Пречистващи Екстракти ( Мазна,Склонна към Образуване на Акне Кожа )

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/thalgodermyl-purifying-extracts/128140/#DETAIL

 

 

Невероятна грижа за проблемната и мазна кожа. Бързо осигурява пречистващо действие и облекчава дразненето. Забравете бързо за кожните проблеми с този продукт!

 

 

Terre & Mer Vital Крем с Органични Листа от Маслина

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/thalgo/terre---mer-vital-cream-with-organic/125857/#DETAIL

 

Богат подхранващ крем против стареене. С формула с codium fragile, подмладяваща съставка. Съдържа екстракт от Органичен Лист от Маслина, масло от Органичен Сладък Бадем и екстракт от Ораганична Бяла Лупина.Доставя интензивна влага в кожата. Разкрива по-мека, спокойна и с младежки вид кожа. Идеален за нормална към суха кожа. Без изкуствени аромати и оцветители

 

 THALGOMEN

 

http://bg.strawberrynet.com/mens-skincare/thalgo/

 

Марката предлага и серия продукти с грижа за мъжете. Обогатени с активни съставки за изпълване на кожата с енергия. Опитайте ги, ако още не сте.

 

Още от продуктите на марката можете да откриете тук:

 

http://bg.strawberrynet.com/main.aspx

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар