понеделник, 17 август 2015 г.

SK II - силата на японските традиции и нови технологии

Здравейте отново!

Днес ще ви представя една изключителна японска козметична марка - SK II.


http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/



Невероятната история на SK-II започва в една фабрика за саке в Япония, където учените забелязват, че по-възрастните работници имат бръчки по лицата, но ръцете им са изключително нежни и с младежки вид. Ръцете на работниците са били в постоянен контакт с ферментиращото саке. Минават дълги години на научни проучвания докато учените най-накрая успяват да изолират чудодейната съставка PiteraTM, течност с натурален произход, извличана от процеса на ферментация на маята.

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/


Ето и някои от най-използваните продукти на марката:


Stempower Есенция

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/stempower-essence/161630/#DETAIL

 

Ефикасна есенция против стареене. Съдържа нов Stem-Acanax ES Complex включващ Stem-Acanax, Pitera, екстракт от Артишок и нов екстракт от Kinren. Попива в дълбочина за повишаване на вътрешната еластичност на кожата, докато подобрява текстурата й. Осигурява мигновена и дълготрайна влага. Видимо намалява появата на пори, фини линии и бръчки. За по-нежен, гладък, блестящ, фин и младежки тен.
 
 

Facial Treatment Почистващ Лосион

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/facial-treatment-clear-lotion/14256/#DETAIL

Почистващ тоник за лице. Съдържа алфа хидрокси киселини. Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата. Възстановява чистотата и увеличава капацитета на кожата да усвоява хранителните вещества. С регенеративни свойства.

 

 

Cellumination Deep Surge EX

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/cellumination-deep-surge-ex/138050/#DETAIL

 

 

Озаряващ нощен хидратант с нова подобрена формула. С лека, немазна текстура, която се разтваря бързо в кожата.Съдържа Aura-Bright Cocktail, включително Pixel-white TM за подтискане развитието на меланин. Формулиран с активна избелваща съставка De-Melano P3C, за коригиране тена на жълтеникавата кожа.Обогатен с патентована Pitera и Talape white за уеднаквяване тена на кожата и структурата й. Кожата е видимо по-свежа и сияйна само след четири седмици употреба.
 
 

Signs Up-Lifter 

 

http://bg.strawberrynet.com/skincare/sk-ii/signs-up-lifter/38195/#DETAIL

 

 

Уникална грижа за удължаване младежкия вид на кожата. Ревитализира и стяга кожата интензивно. Спомага за подсилване стегнатостта на кожата в самите кожни клетки. Бръчките и фините линии са видимо намалени. Продължително утолява кожата с влажност. Оставя кожата гладка и еластична ден след ден. Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху цялото лице и шия преди ежедневния ви хидратант.
 
 
Всички продукти на марката можете да намерите тук:
 
http://bg.strawberrynet.com/main.aspx
 

Очаквайте още ревюта на световноизвестни козметични марки :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар