четвъртък, 21 юли 2016 г.

Samourai - ново поколение парфюми

Samourai е нов парфюмериен бранд.





https://bg.strawberrynet.com/perfume/samourai/


Досега марката е представила на пазара 5 аромата - всички през 2013 година.


 

 

Blooming Love Парфюм Спрей

 

 

 




 

  • Флорално дървесен аромат за съвременни жени
  • Свеж, чист, жизнен, топъл и омаен
  • Връхни нотки на зелени акорди, лимон и фрезия
  • Средни нотки на червен жасмин, жасмин и роза
  • Базови нотки на сандалово дърво и мускус
  • Лансиран през 2013
  • Подходящ за употреба през пролетта и лятото



 

 

Sweet Love Парфюм Спрей

 

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/perfume/samourai/sweet-love-eau-de-parfum-spray/176830/#DETAIL

 





  • Флорално дървесен аромат за съвременни жени
  • Свеж, искрящ, сочен, нежен и опияняващ
  • Връхни нотки на лимон, касис и подправки
  • Средни нотки на фрезия, роза и хелиотроп
  • Базови нотки на сандалово дърво, мускус и ванилия
  • Лансиран през 2013
  • Перфектен за всички поводи

 

 

Stay Cool Тоалетна Вода Спрей

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/cologne/samourai/stay-cool-eau-de-toilette-spray/176825/#DETAIL

 

 


  • Ароматно акватично ухание за мъже
  • Свежо, чисто, като бриз, ободряващо
  • Връхни нотки на мента, ябълка и кориандър
  • Средни нотки на лавандула, хвойна и водни акорди
  • Базови нотки на ветивер, мускус и lorenox
  • Лансирано през 2013
  • Препоръчано за дневна, неофициална употреба и през по-топлите сезони

 

 

Catch Her Тоалетна Вода Спрей

 

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/cologne/samourai/catch-her-eau-de-toilette-spray/176828/#DETAIL

 

 

 

 

  • Ароматно пикантно ухание за мъже
  • Свежо, пикантно, прахово и ободряващо
  • Връхни нотки на бергамот, черен пипер и кориандър
  • Средни нотки на естрагон и тагетес
  • Базова нотка на мускус
  • Лансиран през 2013
  • Препоръчан за дневна употреба и през по-топлите сезони



Още нови, като и любимите си маркови дамски и мъжки аромати открийте тук:



https://bg.strawberrynet.com/main.aspx
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар