сряда, 8 юни 2016 г.

John Galliano - аромати за истински ценители

John Charles Galliano е роден в Гибралтар през 1960 година в семейство на строги католици. Семейството му се премества в Англия през 1966 година и се установява в Лондон.




https://bg.strawberrynet.com/perfume/john-galliano/



Galliano навлиза в света на парфюмите през 2008 с първото си ароматно изкушение "John Galliano by John Galliano". Следват още парфюми, които бързо стават любими и се радват на изключителен успех.


 

 

Parlez-Moi D' Amour Парфюм Спрей

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/perfume/john-galliano/parlez-moi-d--amour-eau-de-parfum/167169/#DETAIL

 



  • Флорално плодов аромат за модерни жени
  • Сладък, сочен, наситен, чувствен и опияняващ
  • Връхни нотки на боровинка, мандарина и малина
  • Сърдечни нотки на жасмин, роза и лавандула
  • Базови нотки на пачули, ветивер и ванилия
  • Лансиран през 2011г.
  • Перфектен за всички поводи

 

 

Parlez-Moi D' Amour Encore Тоалетна Вода Спрей

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/perfume/john-galliano/parlez-moi-d--amour-encore-eau/182384/#DETAIL

 

 

 

  • Флорално шипров аромат за съвременни жени
  • Лек, свеж, сладък, нежен, женствен и пленителен
  • Връхни нотки на боровинка и мандарина
  • Сърдечни нотки на роза, ирис и гардения
  • Базови нотки на пачули и сандалово дърво
  • Лансиран през 2012
  • Препоръчан за употреба през пролетта и лятото

 

 

Before Midnight Тоалетна Вода Спрей

 

 

 

https://bg.strawberrynet.com/cologne/john-galliano/before-midnight-eau-de-toilette/167172/#DETAIL

 

  • Ориенталско дървесен аромат за мъже
  • Свеж, сочен, изискан, добре балансиран и пленителен
  • Връхни нотки на зелена ябълка, бял пипер и кардамон
  • Средни нотки на листа от теменужка, лавандула и слива
  • Базови нотки на сух кехлибар, боб тонка, тютюн и дървесни акорди
  • Лансиран през 2013г.
  • Перфектен за всички поводи



Още оригинални маркови дамски и мъжки парфюми и козметични продукти открийте тук:



https://bg.strawberrynet.com/main.aspx
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар