вторник, 17 ноември 2015 г.

Mason Pearson - майстор на четките

Mason Pearson произвеждат изключително качествени четки за коса.



http://bg.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/

Компанията произвежда четки за коса с меки гумени подложки. Колекцията с висококачествени четки на Mason Pearson е предназначена да стимулира скалпа и да осигурява приятно и ефикасно разресване на косата без скубане и опъване.


 

 

 

Косъм от Глиган - Изключително Голяма Четка за Коса от Естествен Косъм

 

 

 

http://bg.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/boar-bristle---large-extra-pure/105052/#DETAIL

 

 

 

  • С осем кръга от изключително твърди естествени косми от глиган
  • С ръчно полирана дръжка с изключително гладки краища за удобно и лесно захващане
  • С уникална изпъкнала гумена мека основа за ефикасно разресване
  • Размер: 9" дължина и 3" ширина
  • В комплект с четка за почистване
  • Ръчно изработена в Лондон, Великобритания

 

 

 

Найлон - Универсална Войнишка Четка за Коса от Найлонови Влакна Среден Размер

 

 

http://bg.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/nylon---universal-military-nylon/130008/#DETAIL

 


  • Със седем кръга от найлонови влакна
  • Масажира и стимулира скалпа за отделяне на естественото омазняване
  • С дизайн с уникална изпъкнала гумена мека основа за ефикасно разресване
  • Размер: 4 7/8”дължина x 2 7/8” ширина
  • С четка за почистване
  • Ръчно изработена в Лондон, Великобритания
  • За употреба върху мокра или суха гъста или груба коса
  • Идеална за употреба върху мокра или суха коса, за гъста или твърда коса

 

 

 

Гребен за Лесно Разресване

 

 

 

http://bg.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/detangling-comb/89507/#DETAIL

 

  • Ръчно изработен гребен с гладък, заоблен ръб
  • Помага за улеснено разделяне и разресване на косата
  • Подпомага ресането и стилизирането
  • Гарантира гладко плъзгане през косата при ресане, с по-малко




Още продукти и аксесоари за коса потърсете тук:



http://bg.strawberrynet.com/main.aspx

Няма коментари:

Публикуване на коментар