вторник, 29 септември 2015 г.

Jouer - играта започва!

Името на компанията JOUER (zhew-ey) означава ‘да играеш’ на френски, а самата тя е създадена с цел да направи гримирането забавно и лесно.


http://bg.strawberrynet.com/makeup/jouer/


JOUER, въпреки закачливия си характер, ни предлагат продукти с грижливо подбрани съставки с грижа за кожата и невероятни цветове в иновативни опаковки. Целта на компанията е да предложи елегантни, луксозни грим продукти, които са красиви и полезни. Без значение какво точно търсите, лесно ще откриете точния нюанс и подходящия за вас продукт.



Ето малка част от страхотните продукти на марката:

 

Коректор против Стареене

 

 

http://bg.strawberrynet.com/makeup/jouer/age-repairing-concealer-----no-/150547/#DETAIL

 

Кадифен коректор против стареене. Помага изравняването на тена на кожата и заличаването на несъвършенствата й с максимално покритие. С формула с Dermaxyl® Комплекс и растения от Бразилия. Намалява признаците на стареене и стрес. Богат на про-Витамин A за стимулиране възстановяването на кожата и премахване на лъщенето 

 

 

Овлажняващ Гланц за Устни

 

 

http://bg.strawberrynet.com/makeup/jouer/moisturizing-lip-gloss-----cherish/150439/#DETAIL

 

 

 
Изключителен гланц за устни в красиви нюанси. Придава пищен блясък и фин цвят. Съдържа Витамини А, С и Е, Масла от Ший, Жожоба и Семки от Нар. Овлажнява, успокоява, подхранва и подмладява устните. Запазва устните ви нежни, еластични и защитени. Опакован в характерното стъклено шишенце съвместимо с всяка палитра на Jouer 
 
 

 

 

Матов Овлажнител с Цвят със SPF 15 

 

 



http://bg.strawberrynet.com/makeup/jouer/matte-moisture-tint-spf15--oil/150533/#DETAIL

 

 

 

Четка за Пудра - No. 2 

 

 

 

 

Blushing Beauty Палитра

 

 

http://bg.strawberrynet.com/makeup/jouer/blushing-beauty-palette--1x-matte/150566/#DETAIL

 

Blushing Beauty Палитра: 1x Sheer Matte Touch Пудра и Бронзант Дуо 7гр (# Прозрачна, # Мед); 1x Прахообразни Сенки за Очи Дуо 2.2гр (# Шоколад/ Праскова); 1x Whisper Грим и Feather Хайлайтър Дуо 2.8гр (# Блестящ Златисто Розов Грим, # Блестящ Хайлайтър с Цвят Розово Шампанско); 1x Гланц за Устни 5мл(# Обич)

 

 

 

Още от любимите си продукти с грим потърсете тук:

 

http://bg.strawberrynet.com/main.aspx

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар